Det meste til 

BIL OG FOLK

MELKILD BILVERKSTED AS er en institusjon i Sunndal med hele 105 år på baken. Våre ansatte har lang erfaring og kompetanse innen bil og bilhold. Vi har vært med fra bilens første inntog på Sunndalsøra og framstår i dag som Sunndals største personbilverksted. I samarbeid med Bosch Car Service har vi fokus på å være oppdatert og ha tidsriktig utstyr. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og service for alle bilmerker og typer.

DEKK- OG HJULSKIFT Vi fører dekk fra kjente leverandører som Michelin, Nokian og Hankook, men vi skaffer det meste. Er du usikker på om pigg eller piggfritt er riktig for deg, gir vi deg gode råd. Vi har dekkhotell der du kan oppbevare dekkene gjennom sesongene. Vi vasker dekkene, kontrollerer tilstand og gjør de klar til en ny sesong.

MER ENN BARE BIL Om du er ute etter en ny tilhenger, er Melkild Bilverksted forhandler av Tysse, norges mest solgte hengermerke. Vi forhandler også Jonsered skog-og hageprodukter.

FAMILIEJULEGAVE JONSERED ST2368EP KRAFTIG TO-TRINNS SNØFRES 16.875,-

Best på

BURGER

Best Sunndal forbinder alle med Bestburgeren, men vi har mer enn bare burger. Vi har en variert meny med alt fra baguetter, matpakker, diverse pølser, vårruller og vafler med grøt mm. I tillegg har vi et veldig godt pizzakonsept sammen med Stabburet, med mange ulike pizzaprodukter som vi hever og steker selv. For den som ønsker vegetarpizza, glutenfritt brød, så ordner vi det. Vi skaffer det som kundene vil ha.

I tillegg til mat og drivstoff, har Best Sunndal egen bilvaskehall og selvvaskeanlegg. Vi leier ut tilhengere, med og uten kapell og har bilutleie.

Vi er en bensinstasjon hvor folk møtes enten de er på gjennomreise eller er en tur på byen.

Bestburgeren –Øra`s «beste»

Burgeren som alle vil ha og alle liker.

MELKILDBURGER NÅ I TO STØRRELSER, 150 GR. OG 250 GR.

MELKILD BILVERKSTED Nordmørsvegen 35, 6600 Sunndalsøra Tlf. 71 69 99 90 E-post: dag@melkild.no Åpent: 07.30-16.00 www.melkild.no Følg oss på Facebook

BEST SUNNDAL Nordmørsvegen 33, 6600 Sunndalsøra Tlf. 71 68 90 10 E-post: anita@melkild.no Åpent: Alltid Følg oss på Facebook