Hjem og hobby

Velkommen Tilbords

Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen TILBORDS!

les mer

Med kvalitet i sentrum

I det fantastiske landskapet av romsdalske fjell og norske fjorder begynte en drøm å ta form i 1969. Drømmen om sengen som skulle gi det norske folket den beste søvnen.

les mer

Med «Sunnbo» i ryggen

I 65 år har Sunndal Boligbyggelag «Sunnbo» vært med å forvalte boliger i Sunndal kommune og 6 andre kommuner.

les mer

Vi hjelper deg å uttrykke deg med blomster

Blomster hører med i alle sammenhenger og spesielt i advent og juletiden. Nå har vi et ekstra stort utvalg av buketter, grupper og andre populære blomster. Vi lager også spesielle buketter etter ønske.

les mer

Spiskammeret med god atmosfære

I over ti år har Ildri og Hege drevet kafe og gavebutikk nede ved rundkjøringen og har opparbeidet seg et godt rennomè blant kunder i alle aldre.

les mer

Velkommen til trivelig julehandel hos oss

Byggmakkergjengen ønsker velkommen til hyggelige førjulsdager. Vi på Byggmakker Tredal er åpne, ærlige, direkte og tar ansvar. Alt dette skal bidra til positiv kundeopplevelser for deg.

les mer

Øra Farge og Miljø skaper vakre hjem

Det er en moderne butikk som huser et stort utvalg og inspirerende utstillinger av gulvbelegg, laminat/parkett, solskjerming, vegg-til-veggtepper, keramiske fliser, tapet, maling, våtromsplater, avpassede tepper, teknisk/kjemisk og mye mer.

les mer

Butikken for alle årstider

MEKK selger produkter til bil, båt, hjem og fritid gjennom hele året. Vi ønsker å fremstå som et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel.

les mer

Velkommen til Gridseth Rør

Din Varme & Bad-rørlegger på Sunndalsøra. Vi har lang erfaring med totalrenovering av bad, og vi hjelper deg med hele prosessen: fra planlegging til gjennomføring.

les mer

Tante Bodil

Saksy dame og herrefrisør setter fokus på punktlighet og yrkesstolthet og har en lystig tone i salongen.

les mer

Du kan stole på fagfolk

I 16 år har Bygger`n på Sunndalsøra forkynt det lokalt markedet med trevare, utstyr og redskaper. Vi er en butikk både for privatpersoner og proffmarkedet og er en rendyrket byggevarekjede og er konkurransedyktig på pris.

les mer

Sted

Sunndalsveien 17,

6600 Sunndalsøra

Åpningstider

M - F : 10-19

Lør : 10-16

Se avvikende åpningstider