Samarbeid gir trygghet for kunden

Hov Motor AS og Mulvik Motor er sammen om mye og er nå samlokalisert i bygget i Tredalen. Her tilbyr de kundene salg og reparasjoner av små verktøy til store kjøretøy.

Hov Motor er bilverksted tilknyttet verkstedkjeden BilXtra med en liten butikkavdeling, vi skaffer et bredt spekter av bildeler og utstyr til bil og bilhold, f.eks bilpleie, barnesikring, lastsikring, olje og kjemi, startbatterier, dekk og felger.

Vi står klare til å svare på spørsmål og finne riktige løsninger for dine ønsker og behov,

I verkstedet utfører vi alle slags verkstedtjenester, f.eks: Periodisk Kjøretøykontroll/ EU-kontroll opp til 3,5t, bytte og reparasjon av bilglass for eksempel steinsprutskader. Vi tar enkle servicer, klimaservice, reparasjoner og 4-hjulskontroll med justering.

Dekkhotell er også noe vi tilbyr. Våre mekanikere har lang erfaring og kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp din bil. Dette gir høy kompetanse på de aller fleste bilmerker.

Mulvik Motor selger utstyr og maskiner fra Husqvarna (motorsager, skogsutstyr og hagemaskiner), Kärcher (Proff rengjøringsmaskiner) og Ariens (snøfresere og gressklippere). Vi har også salg og service for båter og motorer. Vi har et godt rustet verksted som tar på seg alle typer repasasjoner fra småverktøy til store maskiner.

Robotklipperen som klipper gresset dag og natt, i regn og solskinn er blitt en pålitelig partner i hagen. Ønsker dere mer tid til andre ting, er dette en god investering. Vi legger kabler i plena og drar ikke fra stedet før Automoweren er i gang.

Ola ved Mulvik Motor selger maskiner, skogsutstyr, verneutstyr, rengjøringsartikler m.m (Foto: Lars Steinar Ansnes)

HOV MOTOR
Litjdalsvegen 2, 6600 Sunndalsøra Tlf. 71 69 40 40
E-post: post@hovmotor.no Åpent: Hverd. 8-16
• www.bilxtra-verksted.no • Følg oss på Facebook

MULVIK MOTOR
Litjdalsvegen 2, 6600 Sunndalsøra Tlf. 952 24 063
E-post: mulvikmotor@sunndals.net
Åpent: Hverdager 9-16

JULEGAVETIPS TIL HELE FAMILIEN

Husqvarna Automower har blitt en slager – Et godt tips til fellesjulegave til familien i år!

Je