Kjøp kultur til jul!

Hva med å få Ingrid Bjørnov eller Trondheimssolistene til jul? Eller et teater? Noen kinobilletter trenger heller ikke å bli helt feil.

Det er tid for å tenke julegaver. Hva skal kjøpes til den som har alt? Eller til den som ønsker seg alt mulig. Kanskje mor eller far ønsker seg en kulturopplevelse? Hvor de kan slappe av i stedets storstue en hel kveld sammen med venner og familie. Høre en fin konsert, kanskje foretrekker de teater, eller kanskje er en god film tingen? Og det er sikkert flere enn dem som kan ønske seg en kulturopplevelse i pakken under treet. Tante, storebror, den snille naboen, bestemor og bestevenninnen. Det er mange som fortjener den beste gaven.

Da kan det være lurt å gå til sunndal.kulturhus. no. Der finnes allerede tilbud å velge mellom i det nye året. Ingrid Bjørnov kommer, det samme gjør Trondheimssolistene.

Riksteateret tar turen med «Folk og røvere i Kardemomme by – og på kinoplakaten er det hele tiden mye å velge i. Og langt ut på våren dukker selveste Lady Arbuthnott opp igjen….. Ellers er det bare å følge med. Flere spennende artister er aktuelle for scenen i Hovshall i 2017. En eller flere av dem kan godt komme til å passe som årets julegave.

Ja, kulturtjenesten i Sunndal har mange planer for året som kommer. Det er helt vanlig. Vi er litt urolige av oss, og søker hele tiden nye opplevelser. Som vi inviterer til. Julekvelden er ikke noe unntak. Da vil vi gjerne at våre tilbud ligger der blant alle gavene. Under treet. Sammen med all spenningen. Sammen med alle forventningene. Kultur til jul bli ikke feil.

Vi lover. God jul.

Hva med en kulturopplevelse i julegave!

TRONDHEIMSSOLISTENE

INGRID BJØRNOV

RIKSTEATERET FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY

SUNNDAL KOMMUNE KULTURTJENESTEN

Auragata 2, 6600 Sunndalsøra Tlf. billetter: 71 69 91 65 Tlf. lokaler 71 69 90 00 www.sunndalkulturhus.no Følg oss på Facebook.