Klær, sko og tilbehør

Naturlig lidenskap

Vi i Sunndal Sport har lidenskap for friluftsliv og ekte sport. Du finner de beste merkevarene og et stort og lokalt tilpasset vareutvalg i vår butikk.

les mer

Tiden i fokus

Hos Ivar Øverlie AS i AMFI Sunndal finner du et stort utvalg kvalitetsklokker i ulik design for dame, herre og barn.

les mer

Har du juleantrekket klart?

Leter du etter noe å ha på deg til årets julebord, så lønner det seg å ta turen innom Zavanna i AMFI Sunndal. Utvalget i butikken bugner av mange flotte antrekk til festlige anledninger.

les mer

Velkommen til trivelig julehandel

Hos oss på G-Sport Sunndalsøra skal du alltid føle deg velkommen. Vi er opptatt av at du som kunde skal trives når du kommer innom. Våre selgere er til stede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr.

les mer

Samarbeid gir trygghet for kunden

Hov Motor AS og Mulvik Motor er sammen om mye og er nå samlokalisert i bygget i Tredalen. Her tilbyr de kundene salg og reparasjoner av små verktøy til store kjøretøy. Hov Motor er bilverksted tilknyttet verkstedkjeden BilXtra.

les mer

Butikken for alle årstider

MEKK selger produkter til bil, båt, hjem og fritid gjennom hele året. Vi ønsker å fremstå som et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel.

les mer

Watten har kledd opp Sunndalinger i tre generasjoner

Watten har kledd opp Sunndalinger i tre generasjoner Mr. og Ms. Watten så dagens lys i 1941. Nå drives butikken videre i 3. generasjon av Birgitte Watten. Butikken har en stolt historie og er blitt en institusjon i Sunndalssamfunnet.

les mer

Sted

Sunndalsveien 17,

6600 Sunndalsøra

Åpningstider

M - F : 10-19

Lør : 10-16

Se avvikende åpningstider