Mat og drikke

Velkommen Tilbords

Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen TILBORDS!

les mer

Johansen Conditori

Sunndalsøras eldste bedrift med 132 år på baken tilbyr ferske bakervarer året rundt. Hver eneste natt, bakes det ferske bakervarer i bakeriet i Nordmørsvegen. Dette har vi gjort i generasjoner, sier eier og driver Arne Johansen.

les mer

Alt du ønsker deg på ett sted

Hos oss i Apotek 1 Sunndal finner du gaven til alle og enhver. I førjulstida bugner apoteket av førsteklasses gaver til store og små. Hos oss finner du alt du kan ønske deg å gi bort i gave.

les mer

Gode råvarer – for den gode smaken

Velkommen til Timian & Persille i AMFI Sunndal. Her finner du alltid deilige lunsjretter, lekre kaker, nystekte bakervarer og ikke minst, god kaffe. Sett deg ned, nyt smaken hos oss og ta en pust i bakken.

les mer

Spiskammeret med god atmosfære

I over ti år har Ildri og Hege drevet kafe og gavebutikk nede ved rundkjøringen og har opparbeidet seg et godt rennomè blant kunder i alle aldre.

les mer

Det meste til bil og folk

Melkild bilverksted er en institusjon i Sunndal med hele 105 år på baken. I tillegg til mat og drivstoff, har Best Sunndal egen bilvaskehall og selvvaskeanlegg.

les mer

Husmannskosten i fokus

Sentralt midt i sentrum av Sunndalsøra, er Cafè Trædalsstuene det naturlige stedet du kan stoppe og da smake norsk tradisjonsmat basert på lokale råvarer

les mer

Ta vare på kjæledyrene

Hos Felleskjøpet får du gode råd og nyttige tips om utstyr og fôr til ditt kjæledyr. Vi har godt utvalg av kvalitetsprodukter til hund, katt, gnager, utefugl og hest. Vi har et bredt sortiment og tilbyr mat til kjæledyr i alle størrelser.

les mer

Sted

Sunndalsveien 17,

6600 Sunndalsøra

Åpningstider

M - F : 10-19

Lør : 10-16

Se avvikende åpningstider