Vi har alt til årets festsesong

Årets store festsesong er rett rundt hjørnet, og hvem elsker vel ikke å pynte seg til de ulike anledningene november og desember byr på.

Det er førjulsfester, julebord med jobben, middager med familien og treff med venninner. Hos Cubus finner du alt du trenger til fornuftige priser.

TIL JULEBORDET er velour fortsatt et superhot materiale som gir ethvert antrekk et preg av luksus. Hold sminken minimal og enkel, men et strøk av kirsebærfarget gloss på leppene er aldri feil.

NÅR JENTENE SAMLES for årets jentejulebord er et antrekk som både er komfortabelt og lekent å foretrekke. En lekker blondetopp passer til både skjørt, bukse. Over kan du ha en lekker fuskepels.

Uansett om det er middag hos tante eller om du er invitert på julefrokost hos svigerforeldre kan det passe med en yndig topp med stropper (gjerne i en lysere nyanse) i kombinasjon med et skjørt for et feminint uttrykk. En cardigan gir det hele en avslappet og tidsriktig vri.

EN ROMANTISK AFTEN MED KJÆRESTEN?
Du kan være lekker selv om antrekket gir rom for mat og drikke. Velg antrekk du trives i, så vil mannen trives med deg. En elegant A-formet kjole er oppskriften på en festpreget look. Kjolens fasong er flatterende på alle. Fullfør det hele med utsøkt tilbehør som en sexy strømpebukse og veske.

Kom innom og la deg friste!

Bli Cubus friends?

FRIENDS?

Gode venner tar vare på og hjelper hverandre, og gir hverandre tips, råd og fordeler. Som din venn ønsker vi å gjøre nettopp det – gi deg vennlige tips, gode rabatter og en best mulig handleopplevelse hos oss.

SE HVILKE FORDELER DU FÅR

  • 10% på ditt første kjøp (ord. pris som Cubus Friends medlem
  • 5% bonus på alt du kjøper i butikk og nettbutikk
  • Fri frakt i vår nettbutikk
  • Cubus Friends App – full bonusoversikt og mye mer
  • Vennlige tilbud og kuponger tilpasset deg
  • Bytterett i butikk på varer kjøpt på nett

Velkommen til Cubus Friends

CUBUS

AMFI Sunndal, 6600 Sunndalsøra Tlf. 480 59 704 E-post: cubussunndal@aandahls.no Åpningstider: 10-19 (10-16) www.cubus.no