Når du trenger kvalitet og service kommer du til Hagesenteret på Grøa

Gartner Jan Åge Wallentinsen startet opp virksomheten i 1992 hjemme i hagen i Grøavegen. Med sin solide stab har han med årene utviklet et velrenomert hagesenteret. Nå ønsker han velkommen til Hageland Grøa til alle årstider.

Vi har et bredt sortiment av planter, blomster, hagemøbler og andre hagerelaterte produkter til hus og hage. Kom til oss og vi gir deg råd og veiledning slik at du kan lykkes med dine prosjekter. Vi er også behjelpelig med planlegging og utførelse av grønne tjenester.

DEN TRIVELIGE ADVENT OG JULETID

Gullende rent og pent til jul vil de fleste av oss ha det. Vi pynter opp hjemmet med lys i ulike varianter, juleblomster og nisser. Utendørs henger vi opp lysslynger i busker og trær og pynter inngangspartiet med dørkranser og einer i krukker. Lillejulaften bringes julegrana inn og den gode tid sammen med familien er over oss.

Hos oss på Grøa finner du det meste av det du trenger for å pynte til jul! Spesialiteten vår er vårt store utvalg i kunstige juletrær

Den trivelige advent og juletid

HAGELAND GRØA
Grøavegen 33, 6612 Grøa Tlf. 71 69 63 00 • E-post: groa@hageland.no  • Se åpningstider på www.hageland.no Følg oss på Facebook