Øra Farge og Miljø skaper vakre hjem

Øra Farge og miljø ble stiftet i 1983 av tvillingene Asle og Bjørn Olsen. De startet opp i Nordmørsvegen, men flyttet i 1988 til egne lokaler i Sunndalsvegen 14, hvor de holder til i dag. Det er en moderne butikk som huser et stort utvalg og inspirerende utstillinger av gulvbelegg, laminat/parkett, solskjerming, vegg-til-veggtepper, keramiske fliser, tapet, maling, våtromsplater, avpassede tepper, teknisk/kjemisk og mye mer.

PROSJEKT FRA A TIL Å
Med Ingunn på laget som Interiørkonsulent og et godt innarbeidet håndverkstilbud som utføres av maler, flislegger, gulvlegger, dekker butikken ditt prosjekt fra A til Å.

ØRA FARGE OG MILJØ HAR BLITT ET VAREMERKE I SUNNDAL
I 34 år har bedriften jobbet for at alle kunder

skal få den beste servicen og det beste resultatet med sine prosjekter. Hos oss har fagkunnskap alltid stått sterkt og vi skal skaffe de varene kunden trenger, samt gi gode svar når de spør, sier Asle.

MEDLEM I HAPPY HOMES
I januar i år ble Øra Farge og Miljø en del av Happy Homes. Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge- og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine.

Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Interiørkonsulent Ingunn Berg, 26 år fra Soknedal i Trønderlag.

Fra første året på videregående har jeg jobbet mot å utdanne meg innen interiørfaget, og sitter nå med en bachelorgrad i interiørarkitektur.

Her på Øra farge og miljø jobber jeg som interiørkonsulent og vil veldig gjerne hjelpe deg med ditt prosjekt. Det jeg kan tilby er å gi god veiledning innen fargesetting, material og produktvalg. Jeg kan også komme hjem til deg for å se hvilke farger som kan passe i dine omgivelser. I tillegg til dette kan jeg også tegne opp rommet dit for å vise deg 3D-tegninger hvordan tapeten vil fremstå på veggene i ditt rom.

*Mitt mål er å gi deg inspirasjon, fargeglede og et hjem du er fornøyd med, fra det praktiske til det estetiske.

ØRA FARGE OG MILJE AS
Sunndalsvegen 14, 6600 Sunndalsøra • Tlf. 71 68 97 60 • E-post: firmapost@orafarge.no • Åpent: 09.00-17.00 (10.00 – 14.00) • http://happy-homes.no • Følg oss på Facebook