Ordfører Ståle Refstie – SUNNDAL KOMMUNE

Søndag 3. desember er endelig første søndag i advent. Etter en lang høst er vi med ett inne i den forunderlige førjulstida. Inne mellom ville og vakre fjell er sola borte for i år. Likevel er det ikke mørkt. Juletreet lyser fra ventilkammeret. Julegata lyser veg inn mot Sunndalsøra. Buene over nye Driva bru lyser opp elvebreddene. Jula er en lysfest. Her har vi lys mellom fjell.

Jula er fylt av forventning, juletradisjoner og forberedelser til årets største feiring. Som seg hør og bør tennes julegrana på Øratorget første søndag i advent. Da er det også julemarked i Sunndal kulturhus, før JazzåKorets julekonsert «Stjernesludd» i Hovshall. Markedet blir mer julete for hvert år, med gode muligheter til å handle julemat, julegaver og julepynt med særpreg.

Søndag 10. desember er det så Jul på Leikvin. Denne familiedagen i Leikvin kulturminnepark er garantert fri for colanisser og juggel. Her blir det små store nisser, hest og slede, bålkaffe og gløgg, smie og juleverksted, og masse rotekte julestemning.

Julas vakreste blåtime er bestilt, og alle som trenger et pusterom i julestria bør ta turen.

Julehandelen skal være en trivelig del av juleforberedelsene. Sunndalsøra rommer to kjøpesentre, men også mange butikker i egne lokaler. Her finns både populære butikkjeder og lokale butikker med spennende utvalg. Alt ligger lett tilgjengelig i sentrum, hvor det er gode parkeringsmuligheter. Det ligger altså til rette for en trivelig julehandel på Sunndalsøra.

Her finner du mye både fint, nyttig og morsomt.

Ha en riktig god førjul!

Ståle Refstie
Ordfører i Sunndal

Sunndal Handelsforum

er et samarbeidsorgan som arbeider for å utvikle handelsnæringen i vår kommune i samarbeid med Sunndal Næringsforening.

Julemagasinet «Lys mellom fjell» blir gitt ut for 2. året. Vi ønsker å presentere butikkene samt å vise bredden i hva du vil finne på Sunndalsøra..

Velkommen til en trivelig julehandel!

Peder Hagen, leder

Dagens styre består av:

Peder Hagen, leder, Bergsvein Brøske, Egil Tørset, Hilde Blikås, Karin Åsbø og Børn Ivar Olsen. Ninni Innvik i Sunndal Næringsselskap har en koordinerende rolle.