Sport og fritid

Naturlig lidenskap

Vi i Sunndal Sport har lidenskap for friluftsliv og ekte sport. Du finner de beste merkevarene og et stort og lokalt tilpasset vareutvalg i vår butikk.

les mer

Lys i fjellsidene

At Sunndal byr på fantastiske turmuligheter både sommer og vinter er ingen nyhet. Da gjelder det å utnytte ettermiddager og kvelder, og ikke sjelden ser en da lys oppover mot enkelte fjelltopper.

les mer

Velkommen til trivelig julehandel

Hos oss på G-Sport Sunndalsøra skal du alltid føle deg velkommen. Vi er opptatt av at du som kunde skal trives når du kommer innom. Våre selgere er til stede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr.

les mer

Velkommen til trivelig julehandel hos oss

Byggmakkergjengen ønsker velkommen til hyggelige førjulsdager. Vi på Byggmakker Tredal er åpne, ærlige, direkte og tar ansvar. Alt dette skal bidra til positiv kundeopplevelser for deg.

les mer

Butikken for alle årstider

MEKK selger produkter til bil, båt, hjem og fritid gjennom hele året. Vi ønsker å fremstå som et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel.

les mer

Det meste til bil og folk

Melkild bilverksted er en institusjon i Sunndal med hele 105 år på baken. I tillegg til mat og drivstoff, har Best Sunndal egen bilvaskehall og selvvaskeanlegg.

les mer

Kjøp kultur til jul!

Kjøp kultur til jul! Hva med å få Ingrid Bjørnov eller Trondheimssolistene til jul? Eller et teater? Noen kinobilletter trenger heller ikke å bli helt feil. Det er tid for å tenke julegaver.

les mer

Toppturer i verdensklasse

Sunndalsfjella byr på toppturer i verdensklasse! Fra Øksendal, Jordalsgrenda og Ålvundeid når du spektakulære topper, og skikjørere fra fjern og nær valfarter til Sunndal for å sjekke ut mektige Sunndalsfjell.

les mer

Ta vare på kjæledyrene

Hos Felleskjøpet får du gode råd og nyttige tips om utstyr og fôr til ditt kjæledyr. Vi har godt utvalg av kvalitetsprodukter til hund, katt, gnager, utefugl og hest. Vi har et bredt sortiment og tilbyr mat til kjæledyr i alle størrelser.

les mer

Med fokus på bil

Tørset Bil as ble opprettet i 1989 og er i dag forhandler av Suzuki og Isuzu. I tillegg konsentrerer vi oss om aktuelle bruktbiler som passer i tiden.

les mer

Sted

Sunndalsveien 17,

6600 Sunndalsøra

Åpningstider

M - F : 10-19

Lør : 10-16

Se avvikende åpningstider