Tante Bodil

Velkommen til Tante Bodil, butikken med alt du kan ønske deg av garn og tilbehør. I butikken finner du også glasskunst av forskjellig slag – både engler, sommerfugler, smykker, julepynt med mere, alt kreert av innehaveren selv, Bodil Tafjord.

Hos Tante Bodil møter du også folk med god kunnskap om det de holder på med. Gode råd og forslag hører med til handelen. I et miljø innrammet av garn fra gulv til tak, kan du ta deg god tid til små funderinger om form og farge, nye mønster og modeller – eller annet man kan tenke seg å fylle strikkehverdagen med.

Bodil Tafjord tok over en godt etablert butikk i mars, og har siden utviklet tilbudet med et stadig økende varelager. Garnet kommer fra Dale, Drops, Rauma, Sandnes og Du store Alpakka. De har kunder fra hele regionen og Bodil synes det også er hyggelig å se at så mange ungdommer henger seg på strikketrenden.

Nå gleder hun seg til julehandelen. – Den har jeg store forhåpninger til. Alt som har med strikking å g jøre er flotte julegaver, i tillegg vil det komme ny glasskunst i butikken, sier Bodil Tafjord.

Julegavetips fra Tante Bodil

TANTE BODIL
Åkersgata 5, 6600 Sunndalsøra Tlf. 909 96 685 E-post: bodil@tantebodil.no Åpent: 11-17 (11-15) Følg oss på Facebook