Velkommen til oss på senteret!

Hos oss i Amfi finner du roen, de gode smakene, hyggelig betjening og mange flotte julegavetips. Vi ønsker alle kunder i regionen velkommen til en trivelig førjulsstund sammen med oss.

Slutten av november og aventstida er en kjempefin tid å se fram mot på mange måter.

For oss som driver med handel og sørvis er også tida fram til jul den aller viktigste delen av året.

Vi på Amfi Sunndal har klare mål om at dere som kunder skal oppleve at her på senteret finner dere julegavene og alt annet dere behøver framover mot jul. God bransjekunnskap, trivelig atmosfære og god sørvis er det aller viktigste for oss når dere kommer på handel i senteret vårt!

Fram mot jul er det ikke bare handel som er

viktig for folk. Det å ha en møteplass, der venner, naboer og kjente treffes, er også en viktig del av senteret rolle her på Sunndalsøra. Timian & Persille og Conditoriet er klare med nykokt kaffe og nydelige førjuls- retter!

Vi på Amfisenteret ønsker alle kunder i regionen rundt oss hjertelig velkommen til trivelig julehandel!

Beste hilsning Bergsvein Brøske, Senterleder

Stress ned i julestria, men en go`bit fra et av våre spisesteder

Enhver shopper kan trenge en pause iblant, ikke minst i en travel førjulstid med julegavehandel. Hos AMFI Sunndal ønsker vi at handleturen skal være en trivelig opplevelse, så ta gjerne en pause hos et av våre spisesteder.

SUNNDAL SPORT
AMFI Sunndal, 6600 Sunndalsøra Tlf.: 71 69 91 65 Åpent: 9-19 (9-16) E-post: sunndal.sport@sport1.no www.sport1.no Følg oss på Facebook.

Sted

Sunndalsveien 17,

6600 Sunndalsøra

Åpningstider

M - F : 10-19

Lør : 10-16

Se avvikende åpningstider