Alt du ønsker deg på ett sted

Hos oss i Apotek 1 Sunndal finner du gaven til alle og enhver. I førjulstida bugner apoteket av førsteklasses gaver til store og små. Vi har gavepakker med dufter og velværeprodukter, fine ullklær, kaffe, helsekost, smaksfulle krydder og mye mer. Hos oss finner du alt du kan ønske deg å gi bort i gave.

APOTEK 1 SUNNDAL INVESTERER I KOMPETANSE OG KVALITET.
Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”. Apotek 1 Sunndal sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære til deg som kunde. Din helse er viktig for oss og vi gjør vårt beste for at du skal oppleve trygghet. Apotek 1 Sunndal har eksistert siden 1954 og fra 2014 ble vi en del av Apotek1-kjeden. Vi er tre farmasøyter og seks teknikere som satser stadig på videreutvikling av kompetansen for å møte framtidens krav.

 

ALLTID ROM FOR Å SPØRRE
Hos våre medarbeidere skal det alltid være enkelt å spørre om råd om du som kunde lurer på noe. 

Vi søker aktivt kunnskap om det er noe vi er usikre på. Vi tilbyr også gratis demo og informasjon om blodsukkerutstyr, inhalasjonsutstyr og andre apparater.

UTSENDELSE HVER DAG
Vi leverer medisiner og varer til Sunndal, Nesset og Tingvoll kommuner, med tre daglige forsendelser med buss.

TJENESTER I APOTEKET
Det er mye du kan overlate til oss. Visste du at en av våre viktigste arbeidsoppgaver er å gi råd og veiledning – og at vi har en rekke tjenester som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere for deg.

Velkommen til en hyggelig julehandel hos oss.

Hilsen Jörg

KONFEKT 99,90

MORLAGE&YORK GAVESETT HÅND 149,90

PASTASETT 149,90

OLJESETT 199,-

TOALETTMAPPE, HERRE 99,90

LYSBOBLE SILIKON VANNDRÅPE 159,-

APOTEK 1 SUNNDAL

AMFI Sunndal, 6600 Sunndalsøra • Tlf. 71 68 90 80 • E-post: sunndal@apotek1.no • Åpningstider: 9-17(9.30-15) • www.apotek1.no