Velkommen Tilbords

Amfi Sunndal

Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen TILBORDS!

PRØV DEN FANTASTISKE GRYTEN!

Vår bestselger!

En Le Creuset-gryte er det klassiske valget for stilfull servering rett på bordet. Støpejern er kjent for å være et av det beste materiale til matlaging, spesielt til langsom mat. De er ideelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur og som skal langtidsstekes eller kokes.

Den kan brukes på alle varmekilder, i ovner og på grillen. Med sin robusthet og høye kvalitet kan gryten vare i flere generasjoner.

VI ER EN JULEGAVEBUTIKK FOR ALLE

TILBORDS er første stopp for mange når gaver skal handles. Butikken har inspirerende og fristende produkter til det norske folks kjøkken og hjem

Julegavetips

Nobili
Den stemningsfulle Nobili-serien i grått og hvitt er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den mye nysnøen. Disse er et må-ha produkt for alle interiørinteresserte.

TILBORDS
Amfi Sunndal, 6600 Sunndalsøra Tlf. 450 38 147 E-post: tilbords.sunndal@tilbords.no Åpningstider: 10-19 (10-16) www.tilbords.no Følg oss på Facebook

Her finner du noen av TILBORDS beste tips til julegaver

Freakshake – Årets julegave til både små og store!

Nå kan alle lage milkshake. Tilsett is og melk i miksekoppen og bland. Tilsett gjerne litt jordbær/ sjokoladesaus for smak og farge.

Freakshake er – som navnet tilsier – en helt «freaky» milkshake. Den serveres i et enormt glass, og er pyntet til det ekstreme med alt fra brownies til krem, kjeks, donuts og pretzels. Sjekk ut #makefreakshake.